Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Valentin Titilina Asociația Casa Bună

4.85% Complete
485 RON
Sumă strânsă
10,000 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

#pâșpâș Un pic de bine, în fiecare zi!

In acest an imi donez ziua de nastere pentru ca eu nu am nevoie de cadouri. In urma cu 7 ani, l-am primit pe Matei, chiar de ziua mea, un cadou pentru toata viata!

Stiu ca sunt multe, mult prea multe tragedii/ evenimente negative in jurul nostru, dar eu mi-am recapatat increderea ca viitorul poate fi mai bun pentru copiii mei pentru ca incepand din anul 2020 am devenit voluntar si am cunoscut "stihiile" care formeaza Asociația Casa Bună.

Acesti oameni ajuta din ce in ce mai multi copii sa beneficieze de speranta la o viata cat mai normala, astfel incat sa nu isi castige existenta din droguri si prostitutie.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

A face bine e molipsitor. La Casa Bună, am testat și așa se întâmplă, ne-am molipsit unii de la alții și am crescut într-un grup de sute de voluntari puși pe făcut și dat binele mai departe. Construim oameni buni prin educație, mentorat și implicare socială.

Scopul nostru este să ajungem la cât mai mulți copii. Pentru aceasta, avem nevoie de ajutorul tău.

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

6 Donații

100 RON
23 Feb 2024
23 Feb 2024

Madalina Simion

30 RON
23 Feb 2024

Geo&Cristi&Bia

150 RON
La multi ani! Felicitari pentru initiativa! Sa continui si iti tin pumnii sa strangi suma dorita!
23 Feb 2024

Nick Iulian

100 RON
23 Feb 2024

Anonymous

30 RON
23 Feb 2024
Valentin Titilina : Asociația Casa Bună
Cel mai frumos cadou de ziua mea