Susține educația copiilor din Ferentari și din satele din Argeș!

La Casa Bună vrem ca toți copiii să aibă acces la o educație completă. Pentru noi, completarea golurilor din cunoștințe este primul pas. Al doilea este perfecționarea. Avem nevoie de tine pentru a susține împreună educația copiilor din Ferentari și din satele din Argeș cărora le suntem alături.

Față în față​

Înainte de pandemie aduceam la Casa Bună la sfârșit de săptămână preșcolarii și școlarii. Făceam temele și aprofundam materia cu fiecare în parte pentru că fiecare copil are ritmul propriu.

Online

Covid ne-a făcut să ne reinventăm. Chiar repede. În pandemie continuăm să facem lecții. Suntem inventivi și folosim internetul atât de bine că acum unii copii fac chiar de trei ori mai multe lecții cu noi.

Activități​

Credem că cel mai bine se învață făcând. Pregătim copiii pentru noile domenii din piață prin ateliere distractive și interactive. Facem împreună engleză, programare, astronomie și fizică experimentală.

Donează pentru ca educația copiilor vulnrabili să meargă mai departe!

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

3

Suma:

550 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2021

Daruieste ziua ta ~ 2021

In beneficiul: Susține educația copiilor din Ferentari și din satele din Argeș!

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi.

550 RON

Suma:

1

Galantomi:
3 Donatii

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

2,000 RON Target
550 RON Suma
3 Donatii
27.5% Complete